For at optimere både skadesbehandling og forebyggelse har Øresund Håndbold lavet en aftale med Sportsfysioterapien v/Mark Strøm, som har startet Sportsfysioterapien i Hørsholm. Husk bl.a. de har 24 timers behandlingsgaranti.
 
Nogle af klubbens medlemmer har allerede været, eller er i behandling hos Mark. Aftalen betyder vi opnår rabat på behandlingen, men også at vi her til foråret, kommer til at tilbyde en screening af enkelt spiller på udvalgte årgang, med fokus på feks. skudstyrke, springevner, hurtighed mm. Og vi vil kigge på, om nogen er mere disponeret for f.eks. knæskade, skulderskade mm som vi skal tage højde for i vores træning.
 
Vi ser frem til, at vi sætter den enkelte spillers evner og fysisk i centrum, således at vi forhåbentlig kan undgå de alvorlige skader fremadrettet og optimerer præstationerne.
 
Vi tror ikke vi kan finde nogen bedre partner på det område.
 
I hører nærmere om screenings tiltaget.
 
Kommentar fra Mark Strøm, Sportsfysioterapien;
 
I Sportsfysioterapien er vi stolte af at kunne præsentere en ny samarbejdsaftale.
Denne gang er det Øresund Håndbold, der har valgt vores kompetencer indenfor sportsfysioterapi.
Samarbejdet indebærer, at spillere i Øresund Håndbold får rabat på undersøgelse og behandling i Sportsfysioterapien samt en behandlingsgaranti inden for 24 timer ved akut opstået skade.
 
Desuden ønsker klubben at gøre noget ekstra ud af den skadesforebyggende træning i relation til håndboldskader.
 
Det er derfor aftalt, at Sportsfysioterapien skal afholde et foredrag med efterfølgende workshop for trænerne i klubben. Derefter skal flere årgange have en screening og performanceanalyse, som dels skal identificere stærke og svage sider hos den enkelte, men også skal danne grundlag for hvilket niveau den skadeforebyggende træning skal tage afsæt i. Efterfølgende vil der løbende blive testet for at følge deres udvikling.
Vi glæder os enormt til samarbejdet og til at arbejde med topmotiverede unge mennesker.
 
Er du eller din klub interesseret i, at høre mere om samarbejdsaftaler så ring på 42306020 eller skriv på kontakt@sportsfysioterapien.dk